Multe dintre rețetele tale preferate au și variantă de desert. Cum ar fi lasagna. Aranjează straturile de napolitane cu ciocolată printre straturile de afine BIO, acoperă-le cu budincă de lămâie și lasagna e gata!
Ingrediente
1 cutie cu napolitane cu ciocolată
400 ml lapte integral
100 gr zahăr tos
2 lg amidon de porumb
2 lămâi
sare
200 g afine proaspete
Mod de preparare
Se pregătește budinca de lămâie. Într-un vas, se pun zahărul, amidonul, coaja de lămâie, un praf sare.
Se adaugă laptele și zeama de lămâie. Se amestecă bine, apoi se transferă compoziția pe foc și se lasă să fiarbă până devine cremoasă și densă.
Se ia de pe foc, se strecoară printr-o sită și se lasă la temperat.
Se pregătește un platou, se întinde un strat de budincă, se așază un strat de napolitane, un strat de budincă, un strat de afine și se alternează până se montează întreg desertul.